Res bekvämt med flyg, buss, bil eller tåg

Oavsett om du har en långflygning framför dig eller om du ska åka tåg eller bil, finns det flera tips för att göra resan bekvämare. Om du vill resa bekvämt på tåg kan du bland annat se till att packa med dig:

  • Nackkudde
  • Ljuddämpande hörlurar
  • Sockor
  • Snacks och vatten
  • Något att läsa

Ett annat tips är att välja noggrant vad du ska ha på dig på långflygning. Inga tight jeans och obekväma skor. Satsa istället på resekläder till flyg som exempelvis sköna leggings, tights eller mysbyxor och en stor hoodie.

Nackkudde till flyg – en bekvämare resa

För långresor är det bekvämt att kunna sparka av sig skorna och istället ta på sig ett par mysiga sockor. Detta är naturligtvis även bra på flyget. En nackkudde till resan kan också göra stor skillnad. Ett tips är att läsa artiklar om nackkudde bäst i test för att hitta den bästa. Den bästa nackkudden kan innebära att du lyckas sova hela flygresan. För att slippa störas av ljud runtomkring dig är det jättebra att investera i ett par brusreducerande hörlurar. Det finns många varianter av brusreducerande hörlurar, både in ear och on ear, samt många prisklasser att välja bland. JBL brusreducerande hörlurar är ett bra exempel på en kvalitativ lur som garanterat stänger ute allt brus och oljud.

Hudvård flygresa – så håller du dig återfuktad

Få ser fram emot en längre flygning. Det är obekvämt och tråkigt. Men det finns smarta knep för att förhöja bekvämligheten och trivseln även på flyget. Ett tips är att ladda ner bra podcastprogram eller musik du gillar. Böcker är också bra, men man blir snabbt torr i ögonen så en ljudbok kan vara att föredra. Eftersom luften på flygplan är väldigt torr kan det vara bra att ta med dig ett litet hudvårdskit. Satsa på en återfuktande ansiktsmask för flyg och en skön handkräm. Ett cerat som återfuktar läpparna brukar också vara bra att ha till hands. Ta del av fler smarta tips inför flygresan genom att kolla in den här listan.

Om du vet vilket datum du reser hem kan du alltid se till att ha en skönhetsbehandling inbokad. Att få unna sig en återfuktande ansiktsbehandling eller någon annan behandling är alltid trevligt att se fram emot. Hos Beutly.com kan du snabbt och smidigt boka behandlingar på ett enkelt sätt. Boka in något innan du reser iväg, exempelvis en vaxning, färgning av bryn och fransar eller en härlig massage.

Bekväm bilresa – få tiden att gå snabbare

Att köra bil längre sträckor kan vara extremt långtråkigt. Se till att förbereda dig inför resan så att den känns snabbare. Ett tips är att skapa en musiklista med dina favoritlåtar. Det går enkelt att sjunka med ett par timmar innan du tröttnar. Därefter kan du sätta igång några intressanta podcastprogram som du ser fram emot att lyssna på. Kanske kan du även innan du åker iväg kolla upp om det finns några trevliga ställen du kan stanna vid längsmed vägen? Unna dig en kopp kaffe och en fika i en stad du inte tidigare besökt eller gå en liten promenad för att sträcka på benen.